Ook in Elburg weer Culihoppen
Nieuwe deelnemer Culihoppen Lemmer

CULIHOPPEN

Culihoppen

In de historische binnenstad van Harderwijk vond mei 2015 de allereerste editie van Culihoppen plaats. Direct vanaf het begin was de culinaire ontdekkingstocht een succes, met steevast uitverkochte edities en een aanhoudend groeiende bekendheid van het event.

Je wordt in de gezellige, aantrekkelijke binnenstad van Harderwijk, in Elburg, in Lemmer en inmiddels ook in Zwolle verrast met een heerlijk hapje in restaurantconcepten die je misschien nog niet eerder ontdekt hebt. Culihoppen is bij uitstek een culinair event dat je cadeau doet aan je partner en jezelf, en aan vrienden en familie.

Meedoen aan Culihoppen?

Om mee te kunnen doen aan Culihoppen moet je vooraf een passe-partout bestellen.

Het aantal deelnemers is gelimiteerd, omdat we de hoge kwaliteit willen blijven garanderen. De kosten voor de passe-partouts variëren tussen € 52,50 en € 57,50 per stuk, afhankelijk van het aantal restaurants dat bezocht wordt. Hiervoor krijg je bij elk restaurant een gerechtje en een bijpassend glas wijn of bier.
 

Na het bestellen van je passe-partout(s) krijg je een bevestiging per mail en een betalingsbevestiging vanuit de iDeal-omgeving. Eenmaal bestelde passe-partouts kunnen niet geretourneerd worden. 

De passe-partouts worden ongeveer twee weken voortijds naar het bij ons bekende adres verzonden.

 

Starten maar!

Met je passe-partout in handen en je polsbandje om kun je vanaf 12.30 uur starten met Culihoppen bij het aangekruiste startrestaurant (achterop je passe-partout). Helaas moeten we strenger gaan controleren dus: geen polsbandje om betekent geen Culihoppen.

Graag starten bij dit restaurant in verband met de verdeling van de deelnemers over het aantal restaurants.

Na dit startrestaurant mag je zelf de volgorde van de route bepalen. Is het ergens druk, loop dan gerust door naar het volgende restaurant en ga op een later moment terug. Je hebt alle tijd, de keukens serveren hun laatste Culihoppen-gerechten uiterlijk een kwartier voor het einde van de wandeling.

 

Belangrijke informatie voordat je gaat boeken

Allergie-informatie

Zijn er beperkingen in wat je mag eten (je bent allergisch voor bepaalde voedingsstoffen en/of vegetarisch)? Geef dit tijdens de bestelling van je passe-partouts door, zodat de chefs nog in de gelegenheid zijn een lekker alternatief voor je te realiseren. Dit voorkomt teleurstellingen tijdens het Culihoppen. Tijdens het Culihoppen graag bij binnenkomst bij elk restaurant aangeven dat er beperkingen zijn doorgegeven, zodat je het juiste gerecht krijgt. 


Helaas kunnen we geen rekening houden met persoonlijke smaakvoorkeuren. Het is en blijft een culinaire ontdekkingstocht, waarbij de chefs je uitdagen om alles te proeven, ook dat wat je normaal niet lekker vindt: wellicht is hun persoonlijke touch een positieve openbaring qua smaak.

 

Als je geen alcohol mag of wilt gebruiken krijg je uiteraard een alternatief drankje. Dit geldt ook voor kinderen en jongeren beneden de 18 jaar vanwege wetgeving.

 

Reserveren grote groepen

Wil je met een grote groep reserveren, dan is dit uiteraard mogelijk. Wel willen wij je erop attent maken dat er geen garantie gegeven kan worden dat je met het hele gezelschap aan één tafel geplaatst kunt worden.