Ook in Elburg weer Culihoppen
Nieuwe deelnemer Culihoppen Lemmer

Bestel hier je Passe-partouts
Belangrijke informatie bij deelname aan Culihoppen

ALLERGIE-INFORMATIE

Zijn er beperkingen in wat je mag eten (je bent allergisch voor bepaalde voedingsstoffen en/of vegetarisch)? Geef dit tijdens de bestelling van je passe-partouts door zodat de chefs nog in de gelegenheid zijn een alternatief voor je te realiseren. Dit voorkomt teleurstellingen tijdens het Culihoppen. Tijdens het Culihoppen graag bij elk restaurant aangeven dat er beperkingen zijn doorgegeven, zodat je het juiste gerecht krijgt.

We maken geen uitzonderingen op basis van smaakvoorkeuren, het is tenslotte een ontdekkingstocht.

RESERVEREN GROTE GROEPEN

Met een grote groep reserveren is uiteraard mogelijk. Wel willen wij je erop attent maken dat je in de meeste restaurants niet bij elkaar aan tafel zit.

FOTOGRAFIE

Tijdens Culihoppen worden foto's en/of video's gemaakt die vervolgens voor promotiedoeleinden door Culihoppen, Communication & Concepts Factory en de deelnemende restaurants gebruikt zullen worden. Culihoppen is niet verantwoordelijk voor enige nadelige en/of andere gevolgen voor de deelnemers aan Culihoppen door verspreiding van foto- en/of videomateriaal.

AFTERPARTY'S EN ANDERE ACTIVITEITEN

De restaurants ontvangen je graag tijdens de aangegeven tijden op de passe-partout. Daarna zullen de restaurants andere activiteiten ontplooien en ook geen Culihoppen-menu's meer verstrekken.

EN DAN NOG EVEN DIT:

Eenmaal verkochte passe-partouts kunnen niet teruggenomen worden. Een bericht op de Facebook-pagina met de vermelding van beschikbare passe-partouts is uiteraard toegestaan.

Beste Culihopper,

Wat leuk dat je mee wilt doen aan Culihoppen. Helaas moeten we je nu echter teleurstellen want er zijn op dit moment geen passe-partouts (meer) beschikbaar voor Culihoppen.

Wil je geïnformeerd worden wanneer er een (nieuwe) editie van Culihoppen in de verkoop komt, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief via www.culihoppen.nl of stuur een mail naar  info@culihoppen.nl.

Ook kun je ons volgen via Facebook, Twitter en/of Instagram voor het laatste nieuws.

We zien je heel graag bij een volgende keer Culihoppen.

Met hartelijke groet,

Henny Doppenberg
Culihoppen
06-15455363