Ook in Elburg weer Culihoppen
Nieuwe deelnemer Culihoppen Lemmer

De eerste Culihoppen op de fiets is een feit!

Ermelo, het fantastische groene dorp op de Veluwe, is te mooi om niet te verkennen. Met het Veluwemeer in de achtertuin en de mooie bossen rondom is het een geweldige locatie. Dat veel toeristen dat al weten blijkt uit de enorme hoeveelheid bezoekers in met name het voorjaar en de zomer. 

 

Deelnemende restaurants

Voor deze eerste Culihoppen hebben we gekozen voor een diversiteit aan horecaconcepten: zeer welbekende restaurants, een speciaalbiercafe, maar ook een hotelrestaurant. Het zijn allemaal niet de minsten. 

 

  • Restaurant de Boterlap Ermelo
  • De Dorpskamer eten en drinken
  • De Heerlickheijd van Ermelo
  • Speciaalbiercafe de Hazeburg
  • Restaurant Grand Cafe Peacock's
  • Brasserie de Volksmond
  • Het Wapen van Ermelo
     

Voor de fanatiekelingen onder ons kan het een reguliere wandeling langs deze zeven concepten zijn. Maar fietsend kan natuurlijk ook! En dan maak je net even dat extra rondje langs de mooie plekjes in de omgeving.

 

Fietshuur

Heb je geen fiets tot je beschikking, dan is het mogelijk een fiets te huren bij De Heerlickheijd van Ermelo. Het huren van een gewone fiets kost €12,50 per dag, een electrische variant €25,00 . U kunt hiervoor een mail sturen naar welkom@heerlickheijd.nl met referentie Culibiken 2018.

 

Blind edition

Oh ja, nog even dit... Als je hieronder kijkt staat er Menukaart en "Lees meer" bij elk restaurant. Maar we verklappen niets! Nee, we gaan er een echte verrassingstocht van maken! 
Ga je boeken en je hebt een allergie of intolerantie dan houden we daar uiteraard rekening mee. Geef bijzonderheden wel even door bij de boeking in het vakje Opmerkingen. Dan zorgen wij dat het goedkomt!

 

De passe-partouts a €55,00 kun je hier bestellen!

 

Menukaart

Brasserie de Volksmond

Lees meer >

De Dorpskamer eten en drinken

Lees meer >

Restaurant Grand Cafe Peacock's

Lees meer >

Restaurant De Boterlap Ermelo

Lees meer >

Het Wapen van Ermelo

Lees meer >

Speciaalbier cafe De Hazeburg

Lees meer >

Hotel de Heerlickheijd van Ermelo

Lees meer >